Få et skræddersyet tilbud på lån til drømmebilen

Vi er specialister i bilfinansiering. Derfor finder vi altid den optimale løsning, der er skræddersyet den enkeltes behov.

I samarbejde med bl.a. Europas største bank, Santander, tilbyder vi konkurrencedygtige billån til en rente, der oftest er lavere end de danske pengeinstitutters og mulighederne for at få skræddersyet lånet efter dine specifikke behov og betingelser er mange.      

Hvorfor låne pengene?

Et billån med en udbetaling på min. 20% er perfekt til dig, der har brug for en ny bil, som du ønsker at eje (imodsætning til leasing). Du får en særdeles attraktiv rente, hvad enten du ønsker den variabel eller fast, og du får endvidere skattemæssig rentefradrag af lånet. Lånet kan naturligvis til enhver tid indfries. 

Billån

SAFE forsikring

Ønsker du ekstra tryghed ved dit billån kan du vælge at tegne en SAFE forsikring (via Santander). Med forsikringen kan du betale af på lånet, selvom du bliver arbejdsløs, afskediget eller sygemeldt, som følge af ulykke eller sygdom. 

Hvis du kommer ud for en skade, vil forsikringen dække din månedlige låneydelse inkl. renter, i op til et år ad gangen. Derudover vil forsikringen indfri lånet i tilfælde af dødsfald (max kr. 750.000).​​


Print

Sand Jensen Automobiler A/S ∙ Viborgvej 7-13 8600 Silkeborg ∙ (+45) 86 82 72 00 ∙ info@sandjensen.dk