Leasing 

I samarbejde med landets største og mest seriøse leasingselskaber tilbyder vi finansiel og operationel leasing.

Leasing

Hvorfor vælge leasing?

Med leasing kan du vælge en fast eller variabel leasingydelse. Det giver dig stor budgetsikkerhed og gør det nemt for dig at planlægge, fordi du kender dine omkostninger langt frem i tiden. 

Leasingydelsen er endvidere en driftsomkostning, der kan trækkes fra i dit regnskab. Momsen kan du modregne i dit momsregnskab.

Når du leaser bilen, undgår du at belaste virkesomhedens kassekredit i pengeinstituttet.  

Ønsker du den optimale form for budgetsikkerhed kan du tegne en servicekontrakt ved indgåelse af din leasingaftale. Servicekontrakten dækker alle eftersyn på bilen og bliver regnet ind i den løbende leasingydelse. Du får altså omkostningen fordelt over dine indbetalinger. 

Flex-leasing

Operationel leasing

Ved operationel leasing omfatter leasingydelsen både den fulde brugsret og et valgfrit antal af de faste omkostninger, der er ved bilen. Det kan f.eks. være omkostninger til service og vedligeholdelse m.m.

Ved operationel leasing påtager leasingselskabet sig ansvaret for biles restværdi, idet leasingtageren af bilen blot skal levere bilen tilbage til leasingselskabet efter endt leasingperiode. På den måde slipper leasingtageren af bilen for risikoen ved værditab og har derved større økonomisk budgetsikkerhed. 

Finansiel leasing

Finansiel leasing minder på mange punkter om operationel leasing. Ligesom på operationel leasing er det muligt at tilvælge serviceaftale, dækaftaler og garantiforsikringer. Forskellen på de to leasingtyper ligger i restværdien. Ved finansiel leasing skal leasingtageren anvise en momsregistreret køber til bilen efter endt leasing. Idet leasingtageren selv skal anvise en køber af bilen efter endt, kan vedkommende have indflydelse på restværdien, og derved også selv justere den månedlige ydelse efter behov. 

Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med Nordania Leasing, Sydleasing, Carta, Santander samt vores eget selskab Sand Jensen Finans.


Print

Sand Jensen Automobiler A/S ∙ Viborgvej 7-13 8600 Silkeborg ∙ (+45) 86 82 72 00 ∙ info@sandjensen.dk