Autoriseret BMW Service værksted

Teknologi i særklasse kræver autoriseret service. 

Der skal mere end blot et højt ambitionsniveau til for at servicere en BMW - og lidenskab alene kan ikke erstatte kendskab. Kun de, der er en del af BMW, kan gøre sig håb om af følge med de konstant høje krav til teknisk viden, som en BMW kræver. I sidste ende handler det om den fornemmelse, du får, når alle enkeltdele i din BMW er i perfekt harmoni. Hos os får du sikkerhed for at køreglæden altid holder uanset bilens alder. 

Du gik ikke på kompromis, da du købte din BMW. Hvorfor gøre det når den skal vedligeholdes?

På vores autoriserede BMW Service værksted får du: 

- Løbende uddannede BMW teknikere 
- Alt i moderne måleudstyr og BMW-tester
- Mobile Care vejhjælp gældende i hele Europa
- Udførelse af garantireparationer 
- Mulighed for kulance fra BMW 
- Opdatering af bilens software
- Nøgleudlæsning og gratis udbedring af fejl ved BMW aktioner

BMW service af certificerede teknikere

Som autoriseret BMW Service værksted har vores BMW-team fuld adgang til alle kurser og er fuld ajour med de seneste opdateringer og nyheder direkte fra BMW. Vores teknikere er certificerede og deltager i alle de relevante tekniske kurser, så de præcis ved, hvordan de seneste nye BMW modeller er skruet sammen. 

Alt service og reparation af din BMW udføres naturligvis med originale BMW reservedele, så du er sikret den højeste kvalitet og bibeholder fabriksgarantien i din BMWs garantiperiode.  

BMW Service

Leasing-biler med Service Inclusive

Kører du i en leaset BMW med Service Inclusive kontrakt kan vi tilbyde værkstedstider indenfor 24 timer og stiller samtidig en udlejningsbil til rådighed, hvis tiden er knap. Bor eller arbejder du inde for en radius af 50 km. fra Silkeborg henter og bringer vi også gerne din bil.

BMW Service Inclusive

Med en engangsydelse giver BMW Service Inclusive dig frihed til at vælge mellem to pakker med hver sit skræddersyede indhold. Med den ene får du udført alt vedligeholdelsesarbejde og udskiftet sliddele med originale BMW reservedele. Den anden forlænger din mekaniske nybilsgaranti på din BMW. Begge pakketyper giver dig den professionelle service på et autoriseret BMW service værksted.

Læs mere om: 

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive Plus

BMW Service Inclusive Repair

Bestil tid til din BMW

Book din tid online med det samme.

Book tid

BMW Service (1)


Print

Sand Jensen Automobiler A/S ∙ Viborgvej 7-13 8600 Silkeborg ∙ (+45) 86 82 72 00 ∙ info@sandjensen.dk